Skip to content

Diensten

alles wat een gebouw moet hebben voor hernieuwbare energie

Aanvullende diensten EcoRens Solar

Onze diensten voor smartgrid-oplossingen, zonnepanelen, batterijen en laadstations

Smartgrid-oplossingen

Wil je de energie in je gebouw of woning efficiënt beheren? Dan heb je een ‘smart grid’ of slim net nodig. Zo’n net bestaat uit sensoren die allerlei gegevens verzamelen en doorgeven. Dat stelt je onder meer in staat om slimme meters in het oog te houden, de stroom automatisch bij te stellen, huishoudtoestellen op economisch geschikte momenten te laten draaien en van op afstand iets aan te passen. Wij installeren, controleren en verifiëren.

Zonnepanelen

In het verlagen van het E-peil van je woning spelen zonnepanelen een belangrijke rol. Op voorwaarde dat je zonnepanelen correct geïnstalleerd worden en samen met je andere investeringen in hernieuwbare energie een goed geïntegreerd geheel vormen. Voor die totaalaanpak zorgt EcoRens Solar. Bij ons draait je installatie als een zonnetje.

Laadpalen

Meer elektrische voertuigen creëren de noodzaak voor meer laadpalen. Maar wat is de geschikte laadpaal voor de energiebehoefte van je wagen of je wagenpark? EcoRens Solar stelt laadpaaloplossingen voor die perfect geïntegreerd worden in het algemene energieconcept van je gebouw of woning.

Batterijen

Wie elektriciteit opwekt, moet er een voorraad van kunnen opslaan. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om thuisbatterijen te laten installeren. Ook bedrijven kunnen hun voordeel doen met eigen batterijparken. EcoRens Solar loodst je naar de meest efficiënte oplossing voor jouw situatie. Zodat je altijd zekerheid hebt, ook als de grote leveranciers van elektriciteit het laten afweten.

Elektrische installaties in orde stellen

Elektrische installaties moet je zorgvuldig installeren, met oog voor elk detail. Dat doen wij. Wat we ook doen is ze uitgebreid controleren en verifiëren. Ben je er niet zeker van dat je huidige installatie wettelijk in orde is? Wil je een installatie bij een renovatie upgraden volgens de nieuwste normen? Haal EcoRens Solar erbij. Wij zorgen ervoor dat elk kabeltje goed zit.