Skip to content

De kracht van hernieuwbare energie

EcoRens Solar

Voor een verbluffende energiebesparing

Een optimaal resultaat dankzij onze oplossingen voor hernieuwbare energie: Smartgrid-oplossingen, zonnepanelen, batterijen en laadstations.

Eindelijk energie-onafhankelijk

EcoRens Solar maakt je energie-onafhankelijk. Geen gastoevoer meer naar je gebouw of woning. Geen stops meer om brandstof voor je auto te tanken. Wel een toekomstgerichte combinatie van zonnepanelen, batterijen, laadstations en warmtepompen. Een unieke reeks stappen om zelf energie op te wekken, ze op te slaan én ze te gebruiken.

Je energiefactuur gaat de laagte in

Rekeningen die kelderen? Echt. Ja, dat mag ook eens. Onze concepten combineren zonnepanelen, batterijen, laadstations en warmtepompen. Ze zijn gemaakt op maat van je gebouw of woning. Geen standaardwerk, wel de beste formules voor jouw specifieke project. En vooral: we zorgen ervoor dat ze écht werken.

Voor wie werkt EcoRens Solar?

Ons bedrijf deelt zijn kennis over hernieuwbare energie met bedrijven, organisaties, aannemers, projectontwikkelaars en particulieren. De enige voorwaarde is te investeren in je eigen energie-onafhankelijkheid. Dat garandeert je niet alleen een grote stap naar meer duurzaamheid. Ook heb je nooit meer zorgen over gekke prijzen voor gas, stookolie, benzine of diesel. Wil je ons bedrijf beter leren kennen?

De schakel in alles wat een gebouw moet hebben voor zonnepanelen, batterijen, laadstations en warmtepompen.

Onze diensten voor hernieuwbare energie

Je one-stop-shopping-point

EcoRens Solar is de schakel in alles wat een gebouw moet hebben voor zonnepanelen, batterijen, laadstations en warmtepompen. Je bent zeker van:

Keuze voor innovatie

Installaties die werken

Flexibiliteit