Skip to content

Diensten

alles wat een gebouw moet hebben voor sanitair, verlichting en elektriciteit

Onze diensten voor sanitair, verlichting, elektriciteit in gebouwen

Loodgieterij en sanitair

Compleet leefcomfort begint bij feilloze voorziening van water en elektriciteit in gebouwen. Loodgieterij en sanitair zit ons sinds vele jaren in de vingers: aansluiting op het waternet, installatie van buizen, sanitair, toiletten, badkamer en warmwaterproductie. Vraag het ons, wij installeren.

Elektriciteit

Elektriciteit is als aderen die het hart van een gebouw of woning laten kloppen. Wij doen alles: elektriciteitsleidingen plaatsen en elektriciteitsdraden trekken, schakelkast, zekeringen en differentieelschakelaars installeren, stopcontacten, aftakkingen en verdeeldozen plaatsen, schakelaars en sensoren plaatsen. Tot slot testen we alles uit, we laten niets aan het toeval over.

Verlichting

Bij de inrichting van nieuwe gebouwen maakt EcoRens Sanitary graag gebruik van moderne verlichtingstechnieken. Het doel is tweeledig. De nieuwe technieken laten mensen efficiënter en aangenamer gebruikmaken van de verlichting. Tegelijk zorgt een moderne aanpak van verlichting voor een lager elektriciteitsverbruik.

Verwarming en airconditioning

Met EcoRens BMS hebben we een zusterbedrijf dat gespecialiseerd is in onder meer HVAC-technieken. We gebruiken die kennis ook bij EcoRens Sanitary voor verwarming en airconditioning. Vertrouw ons gerust voor de complete service: uittekenen, installeren en afregelen.

Brand- en inbraakdetectie

Een gebouw is pas veilig als bij brand of inbraak er onmiddellijk een alarm afgaat. Wil je werken met één partner die ook inbraakdetectie, branddetectie, camerabewaking en toegangscontrole installeert? Klop gerust aan bij EcoRens Sanitary voor installatie, onderhoud en na-service. Altijd topkwaliteit, want de bescherming van mensen, gebouw en goederen gaat voor alles.

Ombouw stookplaatsen

Veel bedrijven en organisaties zijn toe aan een energietransitie. Vaak begint ze in de stookplaats. De klassieke installatie op mazout of gas moet eruit en wordt vervangen door verfijnde, toekomstgerichte energiesturing. We verwijderen de klassieke elementen veilig en met respect voor het gebouw. Dat is de beste basis voor een vlotte installatie van de nieuwe technieken.